home / pv_systems / partners

Partners

De partners van PV systemsDe firma’s Breman, Knipscheer en Buro/07 vormen samen PV Systems. Het beste van drie bedrijven komt samen om daken in heel Nederland van A-kwaliteit zonnepanelen te kunnen voorzien. De bedrijven hebben elkaar gevonden op het gebied van service en kwaliteit. PV Systems staat voor goed en eerlijk advies. Het bedrijf is transparant en levert kwaliteit.

 
Breman

Installatiebedrijf Breman is één van de grootste spelers in de installatiebranche. Breman is een echt familiebedrijf en heeft 1.500 medewerkers in dienst. Het installatiebedrijf is in 2014 genomineerd als Familiebedrijf van het Jaar. Bijna de helft van de medewerkers is al meer dan 20 jaar in dienst.
 

Knipscheer

Knipscheer Infrastructuur BV verzorgt alles op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken. Er werken 75 mensen bij de vijf Flevolandse vestigingen van het bedrijf. Knipscheer verzorgt niet alleen de uitvoer van projecten, maar regelt ook de voorbereiding er van.
 

BURO/07

BURO/07 zorgt er voor dat bouwen en verbouwen goedkoper, beter en efficiënter gebeurt. Het Drontense bedrijf begeleidt het traject van A tot Z. Van de ontwerpfase tot de oplevering en inrichting. BURO/07 draagt zorg voor een duurzaam en eigentijds pand in nauwe samenwerking met geselecteerde architectenbureaus, aannemers en toeleveranciers.