Adviesgesprek aanvragen?

Ontvang nu €250,- korting op de installatie van zonnepanelen

Maak uw woning duurzamer en profiteer van directe besparingen op uw energiekosten met onze hoogwaardige zonnepanelen. Vraag een gratis persoonlijk adviesgesprek aan en ontvang binnen twee werkdagen een passend voorstel.

Vraag uw gesprek aan

Al meer dan 12 jaar ervaring in zonnestroom

PV Systems is de specialist in zonnepanelen binnen Breman Kampen. Een groep van 36 bedrijven met bijna 2.000 installatie-professionals in Nederland en Duitsland. Op deze manier kunnen wij de beste service en garanties aan onze klanten geven.

Solarwatt Zonnepanelen

Bij PV Systems hebben we bewust gekozen voor Solarwatt, een bedrijf dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie. Solarwatt is de Europese markleider in glas- glas zonnepanelen en werkt samen met BMW. De zonnepanelen van Solarwatt worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn uiterst efficiënt. Daarnaast bieden Solarwatt zonnepanelen een garantie van 30 jaar en ondergaat elk paneel uitgebreide tests en inspecties om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen.

Meer dan 100.000 Zonnepanelen geplaatst bij tevreden klanten

In de afgelopen jaren hebben we met trots talloze prachtige installaties gerealiseerd voor onze klanten. Ons streven naar tevreden klanten en een duurzamere wereld blijft onverminderd. Met meer dan 100.000 geplaatste en geïnstalleerde zonnepanelen, streven we altijd naar volledige tevredenheid van al onze gewaardeerde klanten.
Jan, Almere
Read More
Goede ervaring, van offerte tot plaatsing. Er werd meegedacht en goed advies gegeven. De monteurs zijn vakmensen, hebben netjes en hard gewerkt.
Alexander, Dronten
Read More
Verkoop afspraken zijn goed nagekomen, netjes gelegd, en prima vakkundige monteurs.
Chantal, Dronten
Read More
We zijn heel erg tevreden. Fijn personeel en hulpvaardig. Alles keurig afgewerkt.
Previous
Next

Goede ervaring, van offerte tot plaatsing. Er werd meegedacht en goed advies gegeven. De monteurs zijn vakmensen, hebben netjes en hard gewerkt.

Verkoop afspraken zijn goed nagekomen, netjes gelegd, en prima vakkundige monteurs.

We zijn heel erg tevreden. Fijn personeel en hulpvaardig. Alles is keurig afgewerkt.

Jan, Almere

Alexander, Dronten

Chantal, Dronten

Zonnepanelen op je dak?

Alle stappen op een rij

1. Invullen

PV Systems is een van de weinige Gold Premium Partners van Solarwatt. Vanuit het midden van Nederland is elk adres dichtbij. Vul direct het aanvraag formulier in.

2. Gesprek

We komen in elk geval altijd bij je thuis, natuurlijk vrijblijvend. Uniek: we hebben een showroom waar je zonder afspraak (maar bij voorkeur mét afspraak) kunt binnenlopen. Handig als je toch in de buurt bent.

3. Offerte

Geen kleine lettertjes. Precies wat je krijgt en wat het je oplevert. Plus een legplan voor maximale benutting en een esthetisch aanzicht. Belangrijk: merkgarantie op alle onderdelen! En uitleg over btw terugvragen.

4. Plaatsing

Op de afgesproken dag gaat het gebeuren. Met onze eigen teams die veilig en netjes werken. We leggen je ook uit hoe je in de speciale app je zonopbrengst kunt volgen. Onze teller staat inmiddels op meer dan 100.000 zonnepanelen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig? Het aantal zonnepanelen hangt af van verschillende factoren. Dit kan namelijk de hoeveelheid stroom die een huishouden verbruikt zijn, het aantal beschikbare oppervlak van het dak en de ligging van het dakvlak. U kunt via onze dakcheck een inschatting maken van uw dak potentieel.
Wat kosten zonnepanelen? De kosten van een installatie kunnen erg uiteenlopen, dit hangt af van het type zonnepaneel, type omvormer en montagekosten. Wij gaan altijd uit van het beste advies voor de klant. Voor een goede inschatting is het aan te raden om één van onze adviseurs te raadplegen.
Hoe lang mag je nog stroom terugleveren? Wanneer je zonnepanelen op je dak heb gemonteerd levert je installatie stroom op. Als je meer stroom opwekt dan verbruikt kan je dit terugleveren aan het net. Dit heet ook wel salderen. Vanaf 2025 kunnen huiseigenaren en bedrijven met een kleinverbruik aansluiting minder salderen. De komende jaren zal de salderingsregeling worden afgebouwd tot 0% in 2031. Investeren in zonnepanelen blijft vooralsnog een goede investering mede door de verlaging van de energiekosten en het minder afhankelijk zijn van het stroomnet.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Het investeren in zonnepanelen heeft verschillende voordelen:

  • Verlaging van energiekosten: Zonnepanelen stellen huiseigenaren in staat om hun eigen energie op te wekken, waardoor ze minder afhankelijk worden van het openbare stroomnet en dus minder hoeven te betalen voor elektriciteit.
  • Milieuvriendelijk: Zonne-energie is een schone, hernieuwbare energiebron die de uitstoot van broeikasgassen vermindert en helpt bij het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.
  • Belastingvoordeel: Het feit dat er geen btw wordt geheven over de aanschaf van zonnepanelen kan de investeringskosten verlagen, waardoor de installatie van zonnepanelen aantrekkelijker wordt.
  • Verbetering van energielabel en waardestijging van de woning: Zonnepanelen kunnen de energie-efficiëntie van een woning verbeteren, wat kan leiden tot een beter energielabel. Dit kan de waarde van de woning verhogen.
Zijn zonnepanelen brandveilig? Ja, de meeste zonnepanelen zijn brandveilig. De kans dat er brand ontstaat door zonnepanelen is erg klein. Uit onderzoek van het TNO blijkt dat in 0,014% van de gevallen brand ontstaat door zonnepanelen. Bij PV Systems maken we gebruik van Solarwatt panelen. Al deze zonnepanelen zijn gecertificeerd met minimaal brandklasse C en de glas-glas zonnepanelen zelfs met brandklasse A.
PV Systems compleet in zonne-energie

Neem contact met ons op

PV Systems is een handelsmerk van de Breman Group