Dé partner voor woningcorporaties, seriematige nieuwbouw of renovatie

Een labelsprong met impact

Verduurzamingsopgave zonder moeite

2,4 miljoen huurwoningen die allemaal voor 2050 energieneutraal moeten worden. Dat betekent isoleren. Dat betekent warmtepomp. En dat betekent zonnepanelen. Wij hebben een suggestie voor die laatste categorie.
Zonnepanelen van Solarwatt vormen de cruciale schakel in de label- sprong. Met 25 jaar opbrengstgarantie een ijzersterk onderdeel in het MJOP. Extreem hoge opbrengsten voor blije huurders die hun energierekening zien dalen – vaak met geld toe. En als extra service van PV Systems laagdrempelige bewonerscommunicatie voor een breed draagvlak.

10 of 1.000 woningen. Vakkundig gelegd door PV Systems

PV Systems werkt uitstekend samen met het bouwteam. Adviseert en werkt mee met de nieuwbouw of renovatie. En schakelt snel als bij mutaties één of enkele woningen moeten worden aangepakt.

Daardoor wordt belangrijke winst geboekt in het opleveren van de woningen. Zodat deze (weer) snel verhuurbaar zijn. En bestaande bewoners direct kunnen genieten van het comfort van all-electric met een lage energierekening.

Alle neuzen dezelfde kant op. Wij investeren in bewoners communicatie.

Zonnepanelen zijn inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Toch leven er nog veel vragen onder huurders. Komt er een gat in het dak? Wat gaat het kosten? Zijn ze veilig? Mag ik er meer dan het standaard aantal?

Allemaal terechte vragen. En wie kan daar beter antwoord op geven dan wij, als leverancier en installateur? Daarom hebben we duidelijke documentatie en organiseren we bewonersbijeenkomsten. Zo voelen zij zich serieus genomen. En hoeft u daar als woningbouwvereniging, -corporatie of -coöperatie geen tijd in te steken.

Vertrouw op de feiten: zoveel méér (Duitse) kwaliteit

Solarwatt is verbonden met BMW. Dat zegt al genoeg over de kwaliteit. Grote kans dat je jij – heel verstandig – bij meerdere leveranciers oriënteert. Neem dan even onderstaande punten mee in je vergelijking. Dat is wel zo eerlijk.

Dertig jaar garantie op product en prestaties

Zwart op wit dertig jaar gegarandeerd de beloofde levensduur en opbrengst. Dus héél véél jaren duurzaam geld verdienen.

Wij hebben een naam hoog te houden

Geen anoniem merk uit onbe- kende Chinese fabrieken. Maar Duitse topkwaliteit (BMW!) met een gemiddeld 25% hogere opbrengst.

Innovatieve technologie glas-glas-zonnecellen

De zonnecellen liggen tussen twee glaslagen. Die zorgen voor meer rendement en langere levensduur dan folie.

Zekerheid betekent geen zorgen

Gecertificeerd op brandklasse A. Gratis vijf jaar allrisk-verzekering, bij glas-glas panelen. En 100% beschermd tegen prestatievermindering.

Projecten in beeld

Binnenkort vindt u hier recent opgeleverde projecten.

Project 1

Project 2

Project 3

Project 4