Zonnepanelen als winstverdubbelaar. Hoog rendement en lage CO2 footprint

Een ROI van 20 procent

Je wordt er alleen maar beter van

Nederland heeft een keiharde verduurzamingsopdracht. Bedrijven (maar ook projectontwikkelaars en vastgoedbeheerders) zijn daarin een kritieke succesfactor. Enerzijds door minder energie te gebruiken. En anderzijds door de benodigde energie zelf op te wekken. Daarom zijn er diverse subsidies en fiscale maatregelen waarmee u een hoog rendement op uw investering kunt maken.

PV Systems is niet alleen leverancier, maar informeert u ook over de mogelijkheden. Eventueel in overleg met uw accountant, die de bedrijfseconomisch inschatting kan maken. De ervaring leert dat een return on investment van twintig procent haalbaar is.

Duurzaamheid scoort (en is steeds vaker verplicht bij aanbesteding)

Overheid en bedrijfsleven selecteren hun leveranciers steeds vaker op duurzame criteria, zoals Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI). Zonnepanelen verkleinen uw CO2-voetafdruk, en leggen de basis voor bijvoorbeeld een (deels) elektrisch wagenpark.

Bent u een projectbeheerder of vastgoedbeheerder? Met nieuwbouw- of transformatieprojecten? Wij helpen u uw objecten naar BENG, NOM of PHPP.

We hebben een overzichtelijke brochure en laten we meteen een afspraak maken

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor zonnepanelen in, op en rond uw bedrijf. Het dak van de schuur of gebouw, de gevel en het land zijn slechts enkele voorbeelden. Maar ook zonnepanelen als semi-overdekt parkeerterrein verschijnen steeds vaker.

Zakelijke PV-panelen zijn altijd maatwerk. Daarom begint het altijd met een gesprek bij u op locatie. Daarbij gaat het niet per se over zoveel mogelijk zonnepanelen. We hebben oog voor de maximale dakbelasting en windbelasting. We denken ook mee over de grootverbruik- of kleinverbruikaansluiting.

Vertrouw op de feiten: zoveel méér (Duitse) kwaliteit

Solarwatt is verbonden met BMW. Dat zegt al genoeg over de kwaliteit. Grote kans dat jij je
– heel verstandig – bij meerdere leveranciers oriënteert. Neem dan even onderstaande punten mee in je vergelijking. Dat is wel zo eerlijk.

Dertig jaar garantie op product en prestaties

Zwart op wit dertig jaar gegaran- deerd de beloofde levensduur en opbrengst. Dus héél véél jaren duurzaam geld verdienen.

Wij hebben een naam hoog te houden

Geen anoniem merk uit onbekende Chinese fabrieken. Maar Duitse topkwaliteit (BMW!) met een gemiddeld 25% hogere opbrengst.

Innovatieve technologie glas-glas-zonnecellen

De zonnecellen liggen tussen twee glaslagen. Die zorgen voor meer rendement en langere levensduur dan folie.

Zekerheid betekent geen zorgen

Gecertificeerd op brandklasse A. Gratis vijf jaar allrisk-verzekering, bij glas-glas panelen. En 100% beschermd tegen prestatievermindering.

Projecten in beeld

Binnenkort vindt u hier recent opgeleverde projecten.

Project 1

Project 2

Project 3

Project 4