Zakendoen is topsport!

Al 12 jaar lang werken wij samen met dezelfde A merken op ons vakgebied. In goede – en slechte tijden houden wij vast aan dezelfde producenten en  leveranciers. Voor u als opdrachtgever, geeft dat rust, vertrouwen en continuïteit. Voor ons als PV Systems is dat niet anders ! Loyaliteit mag je dat ook noemen; we zijn trouw aan elkaar. “Niet getrouwd met elkaar, maar nog steeds verliefd” roepen wij altijd.

Zo ook voor onze medewerkers. De monteurs op het dak, de mensen op de werkvloer en de (vaak stille) mensen achter de schermen. Ik vergelijk het vaak met een voetbalteam. We dienen elke positie vaak dubbel bezet te hebben en hebben elke speler nodig om tot resultaat te komen en een wedstrijd te winnen. Ofwel; je hebt een ieder nodig om een mooie klus binnen te halen. Of dat nu gaat om 12 panelen voor een particuliere opdrachtgever, of 432 panelen voor een zakelijke investeerder van een vastgoedbedrijf, die we eerder deze week in opdracht mochten nemen.

Trots ben ik op ons team, dat dagelijks alles uit de kast haalt om wedstrijden te winnen. Met als ultiem doel, een tevreden klant. Alle neuzen staan dezelfde kant op en gezamenlijk werken wij hard aan dit doel. Een tevreden klant is immers een ambassadeur. Zakelijk en particulier. Het komt dan ook zeer regelmatig voor dat wij buren en zakelijke relaties van opdrachtgevers mogen bedienen, hoe mooi is dat !

Als we het dan toch over ambassadeurs hebben, dan bij deze een extra woord van dank aan het adres van onze monteurs. Zij worden direct aangestuurd door onze projectleiders, maar juist de monteurs hebben nauw contact met onze opdrachtgevers. Het komt vaak voor dat met name de particuliere opdrachtgevers nog vragen hebben; over bijvoorbeeld het kabelverloop, de monitoring of de app. Onze monteurs nemen de tijd om dit goed uit te leggen. Vaak bereiken ons complimenten en mooie woorden voor hen bedoeld. Deze waardering spreken wij uit richting onze collega’s, die in weer en wind staan te monteren. Daar zijn wij hen dankbaar voor !

Immers, alleen bereik je niets, samen bereik je alles !

Voor nu wens ik u alle goeds toe en graag tot ziens / horens !

Namens team PV Systems,

John Halsema

Directeur

Delen:

Meer berichten

Financieren van zonnepanelen

Financieren van zonnepanelen

Het investeren in zonnepanelen voor je huis kan een verstandige keuze zijn, zowel voor je portemonnee als voor het milieu. Maar we begrijpen dat het

Zonnepanelen plat dak

Welke omvormer heb ik nodig?

Bij het installeren van een energiesysteem is een omvormer te allen tijde noodzakelijk voor het omzetten van gelijkstroom (DC) naar wisselstroom (AC). Op de markt

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Zonne-energie wordt steeds populairder als duurzame energiebron voor huishoudens. Een van de belangrijkste vragen die mensen hebben bij het overwegen van zonnepanelen is: “Hoeveel zonnepanelen

Wij zoeken collega's!

Wij zijn per direct op zoek naar monteurs zonnepanelen en elektriciëns. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je meer info? Kijk dan snel bij onze vacatures.